Uw dierenoppas aan huis in Haarlem en omstreken!

Dierenoppas aan huis in Haarlem en omstreken

Met veel liefde, plezier, toewijding en kennis verzorg ik dieren aan huis tijdens afwezigheid van de eigenaar. Dit werk doe ik sinds 2007, na het behalen van mijn diploma Dierenartsassistente Paraveterinair en Dierverzorging. Door mijn ruime ervaring binnen de dierenkliniek, mijn eigen dieren thuis en het jarenlange werk als dierenoppas in Haarlem en omstreken, kunt u ervan zijn verzekerd dat u bij Lilian Rippl :: uw dierenoppas aan huis, aan het juiste adres bent! Door mijn werkervaring heb ik gedegen kennis verworven in zowel gezonde als zieke dieren, waardoor u de zorg voor uw huisdier(en) met een gerust hart uit handen kunt geven. Dit geldt ook voor diabetici waarbij insuline gespoten dient te worden en alle overige vormen van ziektebeelden en medicatie toediening.

Ondanks de goede zorg die wordt geleverd in dierenpensions, blijven katten omgevingsdieren en zijn zeer gehecht aan hun eigen territorium. Uit ervaring heb ik gezien dat veel katten gestrest raken in een pension, wegkruipen in een hoekje en weinig willen eten en drinken. Hierdoor krijgen ze een verminderde weerstand en ondanks dat ze zijn ingeënt, kunnen ze toch in aanraking komen met ziektes zoals niesziekte. Een dierenoppas aan huis is een perfecte uitkomst om dit te voorkomen!

Lilian Rippl :: uw dierenoppas aan huis verzorgt in Haarlem, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Santpoort, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Bennebroek, Hillegom, Hoofddorp en Nieuw Vennep. Buiten deze regio’s is oppas mogelijk in overleg.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u het contactformulier gebruiken.