De werkwijze van uw dierenoppas aan huis in Haarlem en omstreken

Wanneer u meer wilt weten over Lilian Rippl :: Uw dierenoppas aan huis, is het mogelijk dat ik bij u langskom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zie contact voor de opties om een afspraak te maken. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. Tijdens het kennismakingsgesprek is er ruimte om elkaar te leren kennen, waarbij de persoonlijke dingen worden besproken zoals het karakter van uw huisdier(en) en eventuele ‘bijzondere’ gewoontes, zoals drinken uit de kraan, aangepast voer en/of medicatie. Ook de zakelijke dingen komen aan bod zoals vertrek-/aankomstdatum, tijdstip van verzorging, sleuteloverdracht en betalingswijze.

Afhankelijk van uw wensen kom ik één of tweemaal daags aan huis voor de verzorging van uw kat(ten)/huisdier(en). Een bezoek duurt gemiddeld 45 minuten. Omdat elke kat anders reageert op uw afwezigheid en sommige katten meer tijd en aandacht nodig hebben, is het natuurlijk mogelijk deze tijd in te calculeren in overleg. Tijdens uw vakantie wilt u uiteraard op de hoogte worden gehouden en daarom is het gebruikelijk het contact te behouden en u eventueel foto’s/filmpjes toe te sturen.

Lilian Rippl :: uw dierenoppas aan huis verzorgt in Aerdenhout, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Bennebroek, Bentveld, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Krimpen a/d IJssel,  Leiden, Overveen, Nieuw Vennep, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Spaarndam, Spaarnwoude, Utrecht, Velserbroek, Vijfhuizen en Zandvoort. Buiten deze regio’s is oppas mogelijk in overleg.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u het contactformulier gebruiken.