Gastenboek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Enter Captcha Here :

 1. Pingback:DuckCTR SEOBewerken

 2. Nog nooit zo een fijne oppas voor onze twee poezen gehad!
  We maken al heel wat jaren gebruik van de diensten van Lillian. Afgelopen periode heeft Elisah voor onze meisjes gezorgd. Kan me geen betere oppas wensen, echt een topper!
  Ze was al snel “vriendjes” met Pip en Pom ( Ragdolls) .
  Gelukkig kan ze in onze zomervakantie weer voor ze zorgen, we gaan dus met een gerust hart op vakantie!

 3. Wij zijn weer met een gerust gevoel op vakantie gegaan. Lilian heeft voor onze kat gezorgd, die meerdere keren per dag medicatie moet. Ik heb van te voren fijn kunnen overleggen en tijdens de vakantie is Lilian heel goed bereikbaar. Bij terugkomst is het huis ook nog eens super netjes. Wij zijn zeer tevreden en blij dat het op deze manier kan.

 4. De afgelopen 2 jaar past Lilian regelmatig op de poes en als ze niet kan word meegedacht of een collega het kan doen. Voor de grote vakantie maar ook voor 1 of een paar dagen als ik even weg ben kan ik op haar rekenen. Als ik terug kom zit de poes er relaxed bij. De kattebak en eromheen is het netjes, de post opgestapeld en de planten hebben water gehad. Kortom, ik heb het volste vertrouwen in Lilian. Ben heel blij met haar.

 5. Wij, maar ook onze kattenvriendjes, zijn altijd heel blij met Lilian. Betrouwbaar, makkelijke communicatie. Geeft goed gevoel als we op vakantie zijn dat alles thuis goed gaat. Zelfs mijn tomatenplantjes deden het goed 😁

 6. Onze katten waren heel blij met Lilian als oppas tijdens onze vakantie. Leuk de berichtjes aan ons en zelfs ons schuwe poesje was vertrouwd met haar. Ben heel blij met zo’n goede oppas

 7. Wij zijn al een aantal jaar super blij met oppas Lilian voor onze 2 poezen tijdens onze vakanties. Alles is top geregeld en we laten ons huis en poezen altijd met een goed gevoel achter bij haar!

 8. Wauw, wat zijn wij blij met Céline als poezenoppas! We belden op het laatste moment, maar gelukkig had Céline nog een plekje vrij. Na de kennismaking lieten we Spooky en Teuntje (en het huis) met een gerust hart achter. Ze is flexibel, behulpzaam (ik vergat iets belangrijks en zij vond het geen probleem om het op te sturen), heel aardig en betrouwbaar. Tot de volgende vakantie, Céline!

 9. Toen onze Jimmy de rode kater nierproblemen ontwikkelde en meerdere keren per week een infuus nodig had om te spoelen was al snel duidelijk dat het toedienen van dingen met naalden niet mijn koppie thee is. Gelukkig kenden we Lilian al van haar tijd in de dierenartspraktijk die we bezoeken en van een eerdere oppasperiode, en zij bleek bereid om de priktaak op zich te nemen. Nu is Jimmy helemaal niet de makkelijkste als het om medische ingrepen gaat (hij wordt op z’n zacht pissig en op z’n slechts ronduit agressief) maar dankzij de deskundigheid van Lilian werd het ongemak voor Jimmy telkens tot een minimum beperkt. Inmiddels is Jimmy mede dankzij de infuussessies weer flink opgeknapt. Heb je een kattenoppas nodig, of wil durf je zelf niet met medische toestanden in de weer, dan is Lilian degene die je zoekt!

 10. Wij maken al een aantal jaren gebruik van Lilian als oppas voor onze 2 monsterlijke poezen Engels en zijn zeer tevreden over haar! Ze is flexibel en komt haar afspraken na. Ik kan haar zeker aanbevelen!

 11. We hebben nu meerdere vakanties gebruik gemaakt van de diensten van Lilian en we waarderen de zorg voor onze dieren (en het prettige contact hierover) enorm! Het is heerlijk om op vakantie te gaan en zeker te weten dat er goed voor de dieren gezorgd wordt, en er zorgvuldig omgegaan wordt met zaken als sleutels en het afsluiten van het huis. We zouden de diensten van Lilian aan iedereen aanbevelen!

 12. Lilian heeft ons uit de brand geholpen toen onze katten een paar dagen voor vakantie ziek werden en niet meer naar pension konden. We kwamen na 2 weken terug naar gezonde en tevreden katten en hebben sinsdien gebruik gemaakt van oppas aan huis. Veel beter dan een pension! Katten zijn altijd super happy en blijven in hun eigen vertrouwde omgeving. Goede en betrouwbare service!!!

 13. een echte aanrader…. Lilian. betrouwbaar en komt haar afspraken na.
  Lilian heeft goed voor mijn 3 katten gezorgd. Mijn katten zijn alles voor mij en
  het is moeilijk om ze uit handen te geven aan iemand anders. gelukkig
  had ik een goede ervaring met Lilian. Zal haar zeker een volgende keer inschakelen.

 14. Ik heb Lilian leren kennen als een vrolijke, reislustige en ervaren persoon. Zij heeft ervaring in katten en zij heeft 2 keer op mijn kat gepast tijdens ons vakantie en voor mijn gevoel ging het goed. Ik kan haar vertrouwen.

  Ik zal haar zeker aanraden als een betrouwbaar persoon en daadwerklijk goed op katten past.
  Top!

 15. Lilian zorgt al sinds 2015 voor onze katten wanneer wij weg zijn. Onze groep bestaat nu nog uit 7 katten maar in het begin hadden wij nog 11 waarvan 1 met diabetes – allemaal geen probleem voor Lilian. Intussen hebben wij ook zeer goede ervaringen met een aantal van haar collega’s. Niet alleen worden de katten goed verzrgd, wij worden goed op de hoogte gehouden en komen thuis naar tevreden katten en een nette huis. Wij zijn zeer tevreden.

 16. Heel fijn om Lilian in te kunnen zetten tijdens vakanties en dagjes weg. Eerder was ik tijdens vakanties altijd nog erg bezig met de katten thuis in m’n hoofd. Nu kunnen we met een goed gevoel van huis! Ook Kitty heeft al een paar keer naar volle tevredenheid voor onze 5 katten gezorgd. Ze hebben een goed gevoel met dieren, vooral voor onze ‘patiëntjes’ is dat een heel fijn idee.

 17. Lieve, betrouwbare oppas voor onze 2 katten, Lilian komt al zeker 4 jaar voor onze katten zorgen.
  Bij thuiskomst hebben wij tevreden katten, post is van de mat, planten verzorgd en de kattenbakken & prullenbak schoon en fris!
  Ook wij krijgen gedurende de vakantie een bericht en foto´s.
  Kortom een aanrader!

 18. Wil je je huisdier tijdens je vakantie goed verzorgd thuis achterlaten? Kies dan gerust voor Lillian en haar team. Mijn kat heeft insuline prikjes nodig, 2 x pd komt Lillian langs om haar te voorzien. De eerste keer vond ik het spannend om een vreemde in huis te halen, maar na een kennismaking en het prettige contact wat je met haar hebt ga ik met gerust gevoel op vakantie. En tijdens de vakantie lrijg je een berichtje met foto.
  Top!

 19. Lilian heeft al een paar keer op onze kat gepast tijdens de vakanties! Super fijn en leuk dat ze ook af en toe een foto stuurt hoe het ermee gaat :-). Ze lette zelfs op of ze onze kat elke dag echt gezien had en kwam anders later op de dag nog even controleren of alles ok was, echt heel fijn. Wij vragen haar dit jaar zeker weer!

 20. Lilian en haar crew zijn geweldig! Ik maak al jaren gebruik van haar diensten en kan elke keer met een gerust hart van huis, wetend dat mijn lieve pluizenbol in heel goede handen is. En ook fijn: ze houdt meteen in de gaten dat de brievenbus niet volloopt.

 21. Zowel Lilian als Kitty al meerdere keren ingeschakeld en naar volle tevredenheid. Zeker met 2 oudere en wat angstige katten is het fijn om een oppas met kennis en ervaring in huis te hebben.
  En het is fijn om middels een berichtje en foto’s op de hoogte te worden gehouden.

 22. Lilian verzorgt ons beestenspul al meerdere jaren tijdens onze vakanties. Ook de planten houdt ze in leven (een hele klus in de zomer !). Onze poezen krijgen duidelijk voldoende zorg en aandacht, want ze zijn heel relaxt als we thuiskomen.
  Lilian als oppas is een absolute aanrader !

 23. Ik heb Lilian al een aantal keren als oppas voor mijn katten gehad (en toen ze niet kon, een fijne vervanger!) en vertrouw haar volkomen. Snelle communicatie en fijn dat ze ervaren is met medicatie toedienen.

 24. Lilian is een fantastische dierenoppas. Onze Zoef is dol op haar en wij ook. Alles is altijd in orde. Goed bereikbaar en ze heeft een heel goed team.

 25. Zowel Lilian als Celine hebben al diverse keren voor onze 2 katten gezorgd tijdens vakanties. Ik kan hen van harte aanbevelen!!!
  Zij hebben aandacht en liefde voor de dieren en ze worden supergoed verzorgd!
  Tijdens de vakantie houden zij je op de hoogte hoe het gaat en je krijgt regelmatig een foto van je beestjes geappt.
  Bij thuiskomst tref je niet alleen tevreden en goed verzorgde dieren aan, maar is je huis ook nog eens spik en span. Vuilnis is weggebracht en alles is schoon en opgeruimd!
  Zelfs toen onze katten medicijnen en injecties moesten hebben, was dat geen enkel probleem.
  Ik ben een zeer tevreden klant en wil niemand anders meer!!

 26. Met een fijn gevoel op vakantie gaan omdat we weten dat onze poezen goed verzorgd worden en aandacht krijgen. Meerdere jaren past Lilian op en elke keer als we thuis komen zijn de poezen zo relaxed! Prettige communicatie en betrouwbaar.

 27. Altijd zeer tevreden over Lilian. Laat mijn harige trio met vertrouwen achter als zij oppast. Ook post en planten worden erg goed verzorgd en op verzoek worden ook foto’s van de katten gestuurd. Voor mijn dochter erg fijn want die mist ze altijd erg.

 28. Wij zijn erg tevreden met lilian! Onze kat is geen allemans vriend maar Lilian vind hij prima. Hij ziet er altijd goed en relaxt uit als we terugkomen waar hij vroeger vaak onrustig was en het een dag duurde voordat hij weer relaxt was is dat nu niet meer.

  We weten dat er goed voor onze kat wordt gezorgd en hoeven ons niet bezwaard te voelen om aan buren te vragen om voor de kat te zorgen.

 29. Lilian komt al jaren bij ons thuis om liefdevol voor onze 6 katten te zorgen!
  Alleen aan haar vertrouwen we deze zorg toe zodat wij met een gerust hart op vakantie kunnen!

  Voordeel van deze fantastische service is dat de poesjes in hun eigen omgeving kunnen blijven en toch verzorgd én geknuffeld worden!

 30. Omdat een van onze twee katten een nierziekte kreeg en daarom medicijnen moest krijgen hebben we Lilian gevraagd om twee maal daags voor onze katten Angus en Rhea te zorgen. Omdat wij haar verder nog niet kenden vraag je je dan toch af of alles goed zal gaan. Maar daar hoefden we ons dus echt geen zorgen over te maken, want de verzorging was perfect. Wat wij vooral zeer op prijs stelden dat ze ons tijdens onze vakantie via een appje af en toe liet weten dat alles goed ging. Verder was Lilian prima in het nakomen van de afspraken. Wij kunnen haar dus van harte aanbevelen en zullen zeker weer van haar diensten gebruik maken. Lilian bedankt voor de goede zorgen!

 31. Lilian heeft bij ons al diverse malen tijdens onze vakantie onze schatten Bor en Brit (katten) verzorgd. Zij zijn gek op haar en na thuiskomst is het altijd een gevoel alsof wij nooit zijn weg geweest en dat is misschien wel het grootste compliment. Tijdens onze vakanties verblijft Lilian zelfs in ons huis en dat geeft een extra dimensie aan haar verzorging. Hopelijk mogen wij nog vele jaren van haar diensten gebruik maken.

 32. Lilian heeft regelmatig voor mijn kat Abi gezorgd toen ze ziek was. Bij haar was ze altijd in vertrouwde handen en kreeg ze veel liefde en aandacht. Het is dus ook vanzelfsprekend dat ik Lilian ook vraag om op mijn nieuwe kat Emma te passen als ik op reis moet.

 33. Door mijn tijdelijke nieuwe functie bij het bedrijf waar ik werk ben ik vaak avonden van huis. Hierdoor kan ik niet de zorg geven aan mijn 2 katten die zij verdienen. Dankzij Lilian krijgen zij toch de aandacht die ze nodig hebben.