Gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. cfiekzmyday 28 februari 2021 at 12:46 - Reply

  dbnfyzmyday

 2. Roel en Roselie 30 augustus 2020 at 20:17 - Reply

  Wij zijn al een aantal jaar super blij met oppas Lilian voor onze 2 poezen tijdens onze vakanties. Alles is top geregeld en we laten ons huis en poezen altijd met een goed gevoel achter bij haar!

 3. Marieke Serruys 9 augustus 2019 at 18:11 - Reply

  Wauw, wat zijn wij blij met Céline als poezenoppas! We belden op het laatste moment, maar gelukkig had Céline nog een plekje vrij. Na de kennismaking lieten we Spooky en Teuntje (en het huis) met een gerust hart achter. Ze is flexibel, behulpzaam (ik vergat iets belangrijks en zij vond het geen probleem om het op te sturen), heel aardig en betrouwbaar. Tot de volgende vakantie, Céline!

 4. Frank B. uit H. 19 juli 2019 at 16:05 - Reply

  Toen onze Jimmy de rode kater nierproblemen ontwikkelde en meerdere keren per week een infuus nodig had om te spoelen was al snel duidelijk dat het toedienen van dingen met naalden niet mijn koppie thee is. Gelukkig kenden we Lilian al van haar tijd in de dierenartspraktijk die we bezoeken en van een eerdere oppasperiode, en zij bleek bereid om de priktaak op zich te nemen. Nu is Jimmy helemaal niet de makkelijkste als het om medische ingrepen gaat (hij wordt op z’n zacht pissig en op z’n slechts ronduit agressief) maar dankzij de deskundigheid van Lilian werd het ongemak voor Jimmy telkens tot een minimum beperkt. Inmiddels is Jimmy mede dankzij de infuussessies weer flink opgeknapt. Heb je een kattenoppas nodig, of wil durf je zelf niet met medische toestanden in de weer, dan is Lilian degene die je zoekt!

 5. Pinky 19 juni 2019 at 18:40 - Reply

  Lilian heeft mijn nagels mooi geknipt. Heel erg bedankt Lilian, ook namens mammie

 6. Mariëlle 10 april 2019 at 20:52 - Reply

  Wij maken al een aantal jaren gebruik van Lilian als oppas voor onze 2 monsterlijke poezen Engels en zijn zeer tevreden over haar! Ze is flexibel en komt haar afspraken na. Ik kan haar zeker aanbevelen!

 7. Lukas & Maaike 3 april 2019 at 08:48 - Reply

  We hebben nu meerdere vakanties gebruik gemaakt van de diensten van Lilian en we waarderen de zorg voor onze dieren (en het prettige contact hierover) enorm! Het is heerlijk om op vakantie te gaan en zeker te weten dat er goed voor de dieren gezorgd wordt, en er zorgvuldig omgegaan wordt met zaken als sleutels en het afsluiten van het huis. We zouden de diensten van Lilian aan iedereen aanbevelen!

 8. Karin Hazeleger 14 februari 2019 at 14:00 - Reply

  Heel blij met Lillian als kattenoppas. Ook als zij zelf niet kan zorgt zij voor een vervangende oppas. Het is altijd perfect geregeld erg fijn.

 9. Anita de Jager-Brown 12 februari 2019 at 21:41 - Reply

  Lilian heeft ons uit de brand geholpen toen onze katten een paar dagen voor vakantie ziek werden en niet meer naar pension konden. We kwamen na 2 weken terug naar gezonde en tevreden katten en hebben sinsdien gebruik gemaakt van oppas aan huis. Veel beter dan een pension! Katten zijn altijd super happy en blijven in hun eigen vertrouwde omgeving. Goede en betrouwbare service!!!

 10. Joyce 10 februari 2019 at 17:53 - Reply

  een echte aanrader…. Lilian. betrouwbaar en komt haar afspraken na.
  Lilian heeft goed voor mijn 3 katten gezorgd. Mijn katten zijn alles voor mij en
  het is moeilijk om ze uit handen te geven aan iemand anders. gelukkig
  had ik een goede ervaring met Lilian. Zal haar zeker een volgende keer inschakelen.

 11. Nicole 22 januari 2019 at 10:13 - Reply

  Ik heb Lilian leren kennen als een vrolijke, reislustige en ervaren persoon. Zij heeft ervaring in katten en zij heeft 2 keer op mijn kat gepast tijdens ons vakantie en voor mijn gevoel ging het goed. Ik kan haar vertrouwen.

  Ik zal haar zeker aanraden als een betrouwbaar persoon en daadwerklijk goed op katten past.
  Top!

 12. Marja 18 januari 2019 at 10:27 - Reply

  Lilian zorgt al sinds 2015 voor onze katten wanneer wij weg zijn. Onze groep bestaat nu nog uit 7 katten maar in het begin hadden wij nog 11 waarvan 1 met diabetes – allemaal geen probleem voor Lilian. Intussen hebben wij ook zeer goede ervaringen met een aantal van haar collega’s. Niet alleen worden de katten goed verzrgd, wij worden goed op de hoogte gehouden en komen thuis naar tevreden katten en een nette huis. Wij zijn zeer tevreden.

 13. Mattijs & Daphne 17 januari 2019 at 11:58 - Reply

  Heel fijn om Lilian in te kunnen zetten tijdens vakanties en dagjes weg. Eerder was ik tijdens vakanties altijd nog erg bezig met de katten thuis in m’n hoofd. Nu kunnen we met een goed gevoel van huis! Ook Kitty heeft al een paar keer naar volle tevredenheid voor onze 5 katten gezorgd. Ze hebben een goed gevoel met dieren, vooral voor onze ‘patiëntjes’ is dat een heel fijn idee.

 14. Danielle 13 januari 2019 at 18:28 - Reply

  Lieve, betrouwbare oppas voor onze 2 katten, Lilian komt al zeker 4 jaar voor onze katten zorgen.
  Bij thuiskomst hebben wij tevreden katten, post is van de mat, planten verzorgd en de kattenbakken & prullenbak schoon en fris!
  Ook wij krijgen gedurende de vakantie een bericht en foto´s.
  Kortom een aanrader!

 15. Mirjam 10 januari 2019 at 09:30 - Reply

  Wil je je huisdier tijdens je vakantie goed verzorgd thuis achterlaten? Kies dan gerust voor Lillian en haar team. Mijn kat heeft insuline prikjes nodig, 2 x pd komt Lillian langs om haar te voorzien. De eerste keer vond ik het spannend om een vreemde in huis te halen, maar na een kennismaking en het prettige contact wat je met haar hebt ga ik met gerust gevoel op vakantie. En tijdens de vakantie lrijg je een berichtje met foto.
  Top!

 16. Annemarie & Jan 9 januari 2019 at 15:46 - Reply

  Lilian heeft al een paar keer op onze kat gepast tijdens de vakanties! Super fijn en leuk dat ze ook af en toe een foto stuurt hoe het ermee gaat :-). Ze lette zelfs op of ze onze kat elke dag echt gezien had en kwam anders later op de dag nog even controleren of alles ok was, echt heel fijn. Wij vragen haar dit jaar zeker weer!

 17. Vivianne 9 januari 2019 at 15:40 - Reply

  Lilian en haar crew zijn geweldig! Ik maak al jaren gebruik van haar diensten en kan elke keer met een gerust hart van huis, wetend dat mijn lieve pluizenbol in heel goede handen is. En ook fijn: ze houdt meteen in de gaten dat de brievenbus niet volloopt.

 18. Karin 23 november 2018 at 13:08 - Reply

  Zowel Lilian als Kitty al meerdere keren ingeschakeld en naar volle tevredenheid. Zeker met 2 oudere en wat angstige katten is het fijn om een oppas met kennis en ervaring in huis te hebben.
  En het is fijn om middels een berichtje en foto’s op de hoogte te worden gehouden.

 19. Mieke Steiginga 9 juli 2018 at 15:54 - Reply

  Lilian verzorgt ons beestenspul al meerdere jaren tijdens onze vakanties. Ook de planten houdt ze in leven (een hele klus in de zomer !). Onze poezen krijgen duidelijk voldoende zorg en aandacht, want ze zijn heel relaxt als we thuiskomen.
  Lilian als oppas is een absolute aanrader !

 20. Natasja 9 maart 2018 at 23:47 - Reply

  Ik heb Lilian al een aantal keren als oppas voor mijn katten gehad (en toen ze niet kon, een fijne vervanger!) en vertrouw haar volkomen. Snelle communicatie en fijn dat ze ervaren is met medicatie toedienen.

 21. Antonia 11 mei 2017 at 09:44 - Reply

  Lilian is een fantastische dierenoppas. Onze Zoef is dol op haar en wij ook. Alles is altijd in orde. Goed bereikbaar en ze heeft een heel goed team.

 22. Dorine Veenendaal 2 mei 2017 at 17:53 - Reply

  Zowel Lilian als Celine hebben al diverse keren voor onze 2 katten gezorgd tijdens vakanties. Ik kan hen van harte aanbevelen!!!
  Zij hebben aandacht en liefde voor de dieren en ze worden supergoed verzorgd!
  Tijdens de vakantie houden zij je op de hoogte hoe het gaat en je krijgt regelmatig een foto van je beestjes geappt.
  Bij thuiskomst tref je niet alleen tevreden en goed verzorgde dieren aan, maar is je huis ook nog eens spik en span. Vuilnis is weggebracht en alles is schoon en opgeruimd!
  Zelfs toen onze katten medicijnen en injecties moesten hebben, was dat geen enkel probleem.
  Ik ben een zeer tevreden klant en wil niemand anders meer!!

 23. Elizabeth 12 april 2017 at 07:09 - Reply

  Met een fijn gevoel op vakantie gaan omdat we weten dat onze poezen goed verzorgd worden en aandacht krijgen. Meerdere jaren past Lilian op en elke keer als we thuis komen zijn de poezen zo relaxed! Prettige communicatie en betrouwbaar.

 24. Katja Hendriksen 11 oktober 2016 at 11:45 - Reply

  Superlieve en betrouwbare oppas! Zeker een aanrader 👍

 25. Suzanne 24 september 2016 at 16:07 - Reply

  Altijd zeer tevreden over Lilian. Laat mijn harige trio met vertrouwen achter als zij oppast. Ook post en planten worden erg goed verzorgd en op verzoek worden ook foto’s van de katten gestuurd. Voor mijn dochter erg fijn want die mist ze altijd erg.

 26. Linda 15 januari 2016 at 12:02 - Reply

  Wij zijn erg tevreden met lilian! Onze kat is geen allemans vriend maar Lilian vind hij prima. Hij ziet er altijd goed en relaxt uit als we terugkomen waar hij vroeger vaak onrustig was en het een dag duurde voordat hij weer relaxt was is dat nu niet meer.

  We weten dat er goed voor onze kat wordt gezorgd en hoeven ons niet bezwaard te voelen om aan buren te vragen om voor de kat te zorgen.

 27. Jannie van Beelen 24 oktober 2015 at 17:16 - Reply

  Lilian komt al jaren bij ons thuis om liefdevol voor onze 6 katten te zorgen!
  Alleen aan haar vertrouwen we deze zorg toe zodat wij met een gerust hart op vakantie kunnen!

  Voordeel van deze fantastische service is dat de poesjes in hun eigen omgeving kunnen blijven en toch verzorgd én geknuffeld worden!

 28. Aty en Kees 14 september 2015 at 13:06 - Reply

  Omdat een van onze twee katten een nierziekte kreeg en daarom medicijnen moest krijgen hebben we Lilian gevraagd om twee maal daags voor onze katten Angus en Rhea te zorgen. Omdat wij haar verder nog niet kenden vraag je je dan toch af of alles goed zal gaan. Maar daar hoefden we ons dus echt geen zorgen over te maken, want de verzorging was perfect. Wat wij vooral zeer op prijs stelden dat ze ons tijdens onze vakantie via een appje af en toe liet weten dat alles goed ging. Verder was Lilian prima in het nakomen van de afspraken. Wij kunnen haar dus van harte aanbevelen en zullen zeker weer van haar diensten gebruik maken. Lilian bedankt voor de goede zorgen!

 29. Margo Natenstedt 16 augustus 2015 at 18:18 - Reply

  Top verzorging van onze kat! We gaan onbezorgd op vakantie in de wetenschap dat Bob goed verzorgd wordt

 30. Ben en Mireille 23 februari 2015 at 13:05 - Reply

  Lilian heeft bij ons al diverse malen tijdens onze vakantie onze schatten Bor en Brit (katten) verzorgd. Zij zijn gek op haar en na thuiskomst is het altijd een gevoel alsof wij nooit zijn weg geweest en dat is misschien wel het grootste compliment. Tijdens onze vakanties verblijft Lilian zelfs in ons huis en dat geeft een extra dimensie aan haar verzorging. Hopelijk mogen wij nog vele jaren van haar diensten gebruik maken.

 31. David van Enckevort 3 december 2014 at 13:04 - Reply

  Lilian heeft regelmatig voor mijn kat Abi gezorgd toen ze ziek was. Bij haar was ze altijd in vertrouwde handen en kreeg ze veel liefde en aandacht. Het is dus ook vanzelfsprekend dat ik Lilian ook vraag om op mijn nieuwe kat Emma te passen als ik op reis moet.

 32. A. Simons 8 januari 2014 at 23:33 - Reply

  Door mijn tijdelijke nieuwe functie bij het bedrijf waar ik werk ben ik vaak avonden van huis. Hierdoor kan ik niet de zorg geven aan mijn 2 katten die zij verdienen. Dankzij Lilian krijgen zij toch de aandacht die ze nodig hebben.