Over Lilian Rippl

Mijn naam is Lilian Rippl, geboren in 1988 te Haarlem en sinds 2007 werkzaam als gediplomeerd Dierenartsassistente Paraveterinair en Dierverzorger. Ik heb mijn diploma behaald aan het Groenhorstcollege te Barneveld.

Vanaf mijn geboorte tot op heden heb ik allerlei soorten dieren gehad, waaronder katten, konijnen en cavia’s. Het was ook al vroeg duidelijk dat ik zieke dieren beter wilde maken en ze graag goed wilde verzorgen. Vanaf 2005 kreeg ik de kans om in Dierenkliniek Marnixstraat mee te helpen en ik heb daar vanaf dat moment vele jaren met veel plezier gewerkt en ontzettend veel geleerd. Voornamelijk op het gebied van katten aan de hand van The Cat Friendly Practice, konijnen en knaagdieren door de jaarlijkse Konijnen en Knaagdieren Symposia, maar ook op het gebied van voeding en tandheelkunde heb ik cursussen gevolgd. Hierdoor heb ik gedegen kennis van zowel zieke als gezonde dieren, waardoor u de zorg voor uw huisdier(en) met een gerust hart uit handen kunt geven.

Omdat ik naast mijn interesse in dier en gezondheid, ook mijn interesse in mens en gezondheid wilde uitbreiden, ben ik in 2008 afgestudeerd tot sportinstructrice en heb ik naast mijn werk in de dierenkliniek, ook altijd als groepslesdocente gewerkt. Ook op dat gebied hoef je nooit stil te staan en heb ik allerhande cursussen gevolgd op het gebied van sport, voeding en massage.

Eind 2017 heb ik de keuze gemaakt om mijn baan al sportinstructrice te beëindigen en mij volledig te richten op mijn werk als kattenoppas aan huis. Dit stelt mij in staat om rustig de tijd te nemen voor uw kat(ten) en ze met de volledige aandacht te verzorgen. Omdat ik ook reislustig ben ingesteld, heb ik door de jaren heen een geweldig team samengesteld en over vele regio’s verdeeld, waardoor er altijd iemand beschikbaar is om uw katten/huisdieren de juiste zorg te geven tijdens mijn afwezigheid.

Lilian Rippl :: uw dierenoppas aan huis verzorgt in Haarlem, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Santpoort, Driehuis, IJmuiden, Vijfhuizen, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Bennebroek, Hillegom, Hoofddorp en Nieuw Vennep. Buiten deze regio’s is oppas mogelijk in overleg.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u het contactformulier gebruiken.